Restoranti Jonë !

Ky restorant ka një kapacitet prej 200 persona.

Cilësia dhe shumëllojshmëria e ushqimit, shërbimi profesional dhe organizimi i detajuar s’lënë asgjë për të dëshiruar.

Ne shërbejmë kuzhinë tradiconale tipike shqiptare si dhe atë europiane.

GALERI