null

Ajër i Kondicionuar

null

Televizor

null

Telefon

null

Internet Falas

null

Tualet

null

Tharëse Flokësh

Dhomë Treshe me Ballkon

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor.  Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

  • Për fëmijët 3 -12 Vjeç 1/2 Pagesës.
  • Për çdo krevat shtesë çmimi rritet 5 Euro!