single

Dhome Teke me Ballkon

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor.  Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

gallery4

Dhomë Dopio me Pamje Anesore nga Deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor. Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

double1

Dhomë Dopio me Pamje nga Deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor.35 – 50 Euro  (mëngjesi i përfshirë). Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

triple1

Dhomë Treshe me Ballkon

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor.Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

triple2

Dhome Treshe me Pamje Anesore nga Deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor. Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti dhe kuzhinë.

gallery10

Dhome Treshe me Pamje nga Deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor. Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti dhe kuzhinë.

gallery10

Dhome Katershe me Pamje nga Deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor. Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti dhe kuzhinë.